Tips voor bestrating in de tuin

tuintegels

De zomer is weer in zicht en dat betekent dat we weer vaker in onze tuin kunnen zitten. Is jouw tuin nog niet zomerklaar en moet er nog een heleboel gebeuren? Dan is nu het moment om dit aan te pakken. Het hebben van goede bestrating is de basis van een tuin. Dit goed aanpakken is daarom van belang. In deze blog geven wij je tips voor het bestraten van je tuin!

Bestrating nodig? Voor de mooiste stenen en tuintegels ga je naar Bestratingsmarkt.com! 

Wat past bij jou?
Je bent op zoek naar een nieuwe bestrating voor je tuin maar je weet niet zo goed welke bij jou past. Dit is wel belangrijk om te weten. Stel een lijstje met wensen op en ga filteren op het internet. Weet je nog niet echt goed wat je precies wilt? Je kan altijd langs gaan in een showroom om te kijken wat je mooi vindt. Houdt hierbij wel rekening met je budget. Het zou zonde zijn om te gaan kijk naar een te hoge prijsklasse die je toch niet kan betalen.

Maak een plan

Voordat er bestrating gelegd kan worden moet je een plan hebben voor je tuin. Maak een plattegrond en teken hier exact uit hoe jij je tuin wilt hebben. Houdt hiermee rekening dat je de hele tuin in beeld brengt. Dus ook de eventuele zithoek en het grasveldje. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van je nieuwe tuin.

Zelf bestraten of dit laten doen?

Een bestratingsklus wordt vaak onderschat. Veel mensen denken het wel even te doen maar komen dan vaak voor verrassingen te staan. Als je lichamelijke klachten hebt is het sowieso af te raden om dit zelf te doen. Doe dit dus alleen zelf als je zeker weet dat je het kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *