Opleiding BKC

In een paar weken kun jij alle nodige financiële basiskennis opdoen met de opleiding BKC. BKC staat voor basiskennis calculatie. Je leert hier de nodige rekenkwesties om een financiële opleiding te kunnen gaan volgen. In combinatie met de opleiding basiskennis boekhouden heb je helemaal een goede basis voor een vervolgopleiding of functie. De opleiding BKC kun je bij Fabius opleidingen volgen. Ze hebben ruim 50 leslocaties in Nederland en zo kun je altijd bij jou in de buurt terecht. En het kost helemaal niet veel tijd.

Duur en lessen

De opleiding duurt namelijk maar 8 weken. Tijdens die 8 weken moet je wel elke week een les volgen. Dat kan in de ochtend of in de avond zijn. Alle locaties bieden zowel ochtend- als avondlessen aan. Wel verschilt het per locatie en startdatum op welke dag je de les hebt. Je kunt ook een andere startdatum kiezen als de dag je niet uitkomt bijvoorbeeld. Een les duurt maar 2,5 uur. In de ochtend starten de lessen om 9 uur en in de avond starten ze om 7 uur. Je bent dus met je les in de ochtend klaar om half 12 en in de avond om half 10.

Kosten en examen

Ook de kosten zijn hetzelfde ongeacht waar je de opleiding BKC volgt. Aan het eind van de opleiding BKC maak je een examen. Daar ben je in die 8 weken voor opgeleid en dat moet dus bijna zeker lukken. Het slagingspercentage bij Fabius is bovendien hoger dan het landelijk gemiddelde. Het examen wordt afgenomen door de Associatie en wordt door bedrijven ook erkend, dat is dus mooi voor je cv.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *