G4S veiligheidstrainingen

Voor goede veiligheidstrainingen zijn de G4S veiligheidstrainingen de beste optie. De G4S verzorgt veel verschillende soorten veiligheidstrainingen en zo ben je altijd voorbereid op het ergste. Vooral op werkplekken is het fijn om iemand rond te hebben lopen met een certificaat voor een veiligheidstraining. Zo voelen andere zich ook veilig en kan er bij een noodsituatie iemand of meerderen ingeschakeld worden. Het is dus altijd een goede idee om iemand in dienst te hebben die een veiligheidstraining heeft gehad. Dit is bij sommige sectoren zelfs verplicht.

Verschillende soorten cursussen

De cursussen worden vaak onderverdeeld in de EHBO, BHV en VCA categorie. Deze veiligheidstrainingen worden het vaakst gedaan en de meeste bedrijven hebben iemand met een certificaat daarvan in dienst.

EHBO

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongeluk. Bij deze training leer je wat je moet doen tijdens ongelukken, letsels en gezondheidsrisico’s. Hiermee kun je levens leren redden en daarvoor leer je dan ook vaardigheden, zoals het herkennen van bijvoorbeeld een beroerte of weten hoe je iemand moet verbinden.

BHV

BHV staat voor bedrijfshulpverlening of bedrijfshulpverlener. Dit is dus specifiek iemand voor in een bedrijf die daar hulp verleent. Bij deze training leer je ook vaardigheden om iemands leven te redden, maar je leert vooral ook wat je moet doen tijdens een noodsituatie. Een voorbeeld van een noodsituatie is een brand. Bij een BHV training leer je hoe je dit op moet lossen en mensen er van weg moet begeleiden.

VCA

VCA of VCA vol zijn trainingen voor mensen die veilig willen leren werken. Met een certificaat hiervan toon je aan dat je veilig en gezond werkt. VCA is de basistraining en VCA vol is de training voor (toekomstige) leidinggevenden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *