De opleiding online marketing

DIGITAL MARKETING new startup project MILLENNIALS Business team hands at work with financial reports and a laptop

Steeds meer dingen gaan zich online afspelen en online is ook de perfecte plek voor marketing en het promoten van je product, dienst of bedrijf. Hierdoor is er steeds meer vraag naar iemand die online marketing kan doen. Het maakt hierbij niet uit of je mbo- of hbo-achtergrond hebt voor bedrijven. Als je dan ook nog een opleiding online marketing hebt gedaan, heb je al helemaal een pluspunt op je cv staan. Hierdoor zal je snel aangenomen worden voor een functie binnen de online marketing. Er zijn namelijk veel vacatures voor en steeds meer bedrijven zijn op zoek naar iemand met een opleiding online marketing. Hierdoor kunnen ze gaan inspelen op de online trend en ook hier hun onderneming en producten promoten.

Wat je leert bij de opleiding online marketing

Om een goede online marketeer te zijn, is het fijn om die basiskennis over online marketing in je zak te hebben. Die krijg je door de opleiding online marketing van Fabius te doen. Je leert hier hoe je content maakt voor op social media. Je schrijft contentplannen, plant posts in op social mediakanalen en bepaalt hoe campagnes eruit komen te zien. Je werkt straks binnen de online marketing en hier leer je dan ook alles over tijdens de opleiding. Je leert hoe je een presence op social media maakt en houdt, je leert hoe je een mooie naam aan het bedrijf geeft in de online wereld en hoe je beste dingen verkoopt online.

De opleiding online marketing duurt maar 15 lessen, elk van die les is dan drie uur. Je leert alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een baan in de online marketing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *