De kosten van een kerstpakket

Kerstpakkettenplaza

Ben je werkgever en ga je dit jaar kerstpakketten aan je werknemers geven? Dan wil je vast weten hoeveel zoiets kost. Het antwoord is eigenlijk niet heel eenduidig. De prijs van een kerstpakket kan namelijk nogal variëren. Je kan het zo bont maken als je zelf wil. Wist je trouwens dat het duurste kerstpakket rond de €22.000 euro kostte. Dit was uiteraard het kerstpakket van Harrods. Het bevatte de duurste wijnen, kaviaar, olijfolie met stukjes bladgoud en balsamicoazijn met Swarovski kristallen. Op de site van Kerstpakkettenplaza vind je wellicht iets binnen jouw budget. 

Wat is gemiddeld?

Het is geheel begrijpelijk dat je wil weten wat een gemiddeld kerstpakket kost. Je wil er namelijk aan de ene kant niet ver onder zitten, uit angst om gierig over te komen. Er extreem ver boven zitten wordt onnodig pijnlijk voor je portemonnee. Het gemiddelde van een kerstpakket in Nederland ligt al een aantal jaar rond de 45 euro. Dit varieert dan meestal tussen de 25 en de 50 euro. 

Kerstpakkettenplaza

Zelf samenstellen of uitbesteden

Het verschilt niet erg veel qua prijs of je het zelf samenstelt of uitbesteed. Aan beiden zitten voordelen. Het uitbesteden en dus online kopen bij een kerstpakkettenwebshop scheelt een hoop moeite. Je hoeft niet zelf de verpakking te verzorgen of energie te steken in de aankleding en versiering van het pakket. Daarnaast kun je het kerstpakket naar de huizen van je werknemers laten versturen. Zelf het pakket samenstellen heeft als voordeel dat je het persoonlijk kan maken. Zo kun je er spullen bijdoen die voor jou waarde hebben of er een persoonlijk briefje aan toevoegen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *