De beste container voor jou

Containers komen in alle soorten en maten, van groot naar klein. Ieder formaat heeft zo zijn voor- en nadelen en iedere container zijn eigen doel. Gebr. Vermeer transport levert al deze formaten, van een kleine tien voet container tot de grote 40 voetters. Een opslagcontainer kunnen gehuurd of gekocht worden als permanente opslagplaats. Containers zijn dé oplossing voor meer opslagruimte op locatie. Door een zeecontainer te huren of te kopen hoef je dus nooit meer kosten te betalen  voor garageboxen of bijgebouwen. Containers hebben van zichzelf ook geen stroom, je hoeft dus ook geen kosten te betalen voor stroom, verwarming en verlichting.

20ft container

Formaten

Een zeecontainer heeft dus enorm veel voordelen, maar welke past het best bij jouw bedrijf? Als je een tijdelijke opslagplaats nodig hebt voor je bedrijf, maar niet zo heel veel ruimte hebt is de 10 voet container de perfecte oplossing. Deze kubus is compact, maar kan toch veel spullen kwijt. Als je voor je bedrijf een permanente opslagplaats nodig hebt die enorm veel ruimte biedt is de 40 voet perfect. Voor veel mensen is de middenmaat echter de beste oplossing: 20ft container.

Een container van 20 voet biedt het beste van beide alternatieven, je krijg de ruimte van een grotere zeecontainer, en het compactere formaat van de tien. De 20 voet container kan perfect gebruikt worden als opslag, maar ook als kantoor ruimte. Wij bouwen containers om naar de wensen van jouw bedrijf zodat de container perfect aansluit op wat jij nodig hebt. Of je nou een container nodig hebt als opslag of als kantoor, bij Gebr. Vermeer ben je aan het juiste adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *